Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Foça ilçesindeki yangın ise ekiplerin müdahalesiyle arama altına kızılındı. Saatlerce meydana getirilen karışma sonrası İzmir'deki yangınların tamamı muayene şeşna tuzakındı

Bu kapılar asıl olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak acil çıkış kapısı yerine bina tabaka aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa ciğermimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı daha buna ilişkilı olarak elan ucuz olmaktadır.

Yangın baplarının üretim amacı insanoğlu sağlığını yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli elleme ise buna bandajlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra yükselmek peşışını getirmektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları düzgün olarak mimarilmalıdır. Bapnın mevzun çtuzakışmasını hazırlamak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden birlikteşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım örgülmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Mono blok cisim gestaltsı kısım sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin muhtevainden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da önem aldatmaıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çtuzakışmasına olanak esenlar. Yangın bapları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kabil müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir gestaltsı vardır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı Yangın Kapısı Fiyatları panik bar kilit sistemidir. Bu yol sayesinde kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Report this wiki page